Three’s company!
March 30, 2014
World Spay Month 2014
April 1, 2014
Three’s company!
March 30, 2014
World Spay Month 2014
April 1, 2014

Τρεις αποτελούν παρέα!

Agapi-Poppy

Agapi-Poppy

Η Αγάπη ήταν η μοναδική που επιβίωσε μιας μαζικής δηλητηρίασης  γατιών στο Παγκράτι, ενώ η Μιράντα βρέθηκε στο δρόμο, απίθανα αδύνατη, γεμάτη παράσιτα, περπατούσε μόλις και μετά βίας. Τώρα τα κορίτσια ζουν με τη θετή τους μαμά, τη Λίντα, και τον θετό «αδελφό» τους, τον Τζέιμς.

Η μικρή πολύχρωμη Αγάπη, έχει λεπτά, κάτασπρα ποδαράκια και τη χάρη μιας εκκολαπτόμενης μπαλαρίνας. Υιοθετήθηκε μόλις πριν από ένα μήνα, αλλά εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Είναι αξιαγάπητη και κάνει ένα δικό της, ξεχωριστό ήχο ,σα γελάκι, κάθε φορά που μπαίνει σε ένα δωμάτιο. Τώρα ονομάζεται πια Πόππυ (Παπαρούνα), και είναι μια πανέμορφη γατούλα.

Adoption pic Shadow  (1)Η Μιράντα, η μαυρούλα, είχε περισσότερα προβλήματα υγείας απ΄όσα θα έπρεπε να αναλογούν σ’ένα τόσο μικρό γατάκι, είναι όμως το πιο γλυκό κι ευτυχισμένο γατί που θα συναντήσετε! Ακόμη και με τα προβληματικά ποδαράκια της, καταφέρνει να κινείται ταχύτατα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, γρήγορη σαν σκιά, γι’αυτό και την ονόμασα Shadow Cat (Γάτα Σκιά). Είναι καλό ταίρι για τον λίγο μεγαλύτερο θετό γατούλη Τζέιμς, που είναι πανέμορφος, μαύρος με λευκή «γραβάτα» και «γάντια», που τον κάνουν να μοιάζει με μπάτλερ! Ο Τζέιμς όμως παίζει σαν τίγρης, κι έτσι η μικρή Shadow Cat έχει μάθει να τον κρατάει σε απόσταση με το άγριο γρύλλισμά της. Παίζουν μαζί απίστευτα καλά, γιατί παρά τα προβλήματα υγείας της, η Shadow Cat είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρυφερή. Υποτίθεται ότι θα τη φιλοξενούσα μέχρι να γίνει καλά, αλλά, φυσικά, θέλω να την κρατήσω…