Present purrfect!
December 17, 2013
Little Richard: Will you ‘send him some lovin’?
December 17, 2013
Present purrfect!
December 17, 2013
Little Richard: Will you ‘send him some lovin’?
December 17, 2013

Το τέλειο δώρο!

The Plaka & Acropoli colonies tuck in: after this treat, there’s no going back to the cheap stuff, they say!Για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, η Purina έτρεξε μια ειδική καμπάνια στο ΝΙΑΟΥ, τη σελίδα της στο Facebook, προσφέροντας ένα γεύμα για αδέσποτη γάτα των Εφτάψυχων, για κάθε φορά που κάποιος θα μοιραζόταν τη σελίδα της.

Χάρη σ’αυτήν την καμπάνια, και χάρη σε όλους τους φίλους μας στο Facebook που μοιράστηκαν τη σελίδα ΝΙΑΟΥ, λάβαμε μια απίθανα γενναιόδωρη δωρεά υγρής τροφής Friskies. Την επόμενη μέρα, πολλές από τις 300 γάτες των αποικιών που ταίζουμε κάθε μέρα στην Πλάκα, την Ομόνοια και το Ζάππειο, απόλαυσαν ένα λαχταριστό γεύμα. Επιπλέον, τα φακελάκια Friskies αποδείχθηκαν ακατανίκητο δόλωμα για τις μη στειρωμένες γάτες που θέλαμε να πιάσουμε και να πάμε στον κτηνίατρο!

Οι αποικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης απολαμβάνουν το γεύμα τους. Δεν γυρνάμε πίσω στη φτηνή τροφή, μοιάζουν να λένε!Είμαστε ευγνώμονες στην Purina που παίρνουν τόσο στα σοβαρά τη δέσμευσή τους απέναντι στα αδέσποτα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Οι αδέσποτες γάτες μας ένιωσαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα!