Join us for the third annual Nine Lives Ladies Day!
May 1, 2014
And then there were 57… the story of a hoarder in Athens
June 13, 2014
Join us for the third annual Nine Lives Ladies Day!
May 1, 2014
And then there were 57… the story of a hoarder in Athens
June 13, 2014

Θα χαρούμε να σας δούμε στn 3η ετήσια Ημέρα Κυριών των Εφτάψυχων!

Απολαύστε μια διασκεδαστική ημέρα με αγορές και υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος, ενώ βοηθάτε τις γάτες των δρόμων της Αθήνας.

Έχετε διάθεση να προσφέρετε στον εαυτό σας λίγη «στοργή και φροντίδα» πριν μπει το καλοκαίρι; Ελάτε, την Κυριακή 11 Μαίου, στην 3η ετήσια Ημέρα Κυριών στο Etage Litteraire (1ος όροφος της Στοάς Cooperativa, Κολοκοτρώνη 59Β) όπου θα βρείτε ό τι χρειάζεστε για να το πετύχετε, ενώ παράλληλα τα έσοδα θα πάνε απευθείας στην κτηνιατρική φροντίδα και την τροφή των αδέσποτών μας!

Χάρη στην ταλαντούχα ομάδα που προσφέρει εθελοντικά το χρόνο και τις ικανότητές της για τους σκοπούς μας, οι παρακάτω υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6μμ στο Etage Litteraire. Ελάτε επί τόπου και κλείστε μια θέση. Με ελάχιστη δωρεά 5 ευρώ, μπορείτε να βρείτε το νέο σας στιλ, ή να επαναπροσδιορίσετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, να ξεφορτωθείτε διάφορα πονάκια ή να χαρίσετε στα νύχια σας ένα όμορφο, ανοιξιάτικο χρώμα!

  • Μανικιούρ Essie Manicures από την nail artist Tara Young, που θα χρησιμοποιεί χρώματα της νέας σεζόν, ευγενική προσφορά της Essie.
  • Hairstyling/χτενίσματα από την περιζήτητη  stylist Alexandra Adriana.
  • Ανδρικό κούρεμα  από τη θρυλική Sandra Morris.
  • Makeovers and μακιγιάζ από τις επαγγελματίες αισθητικούς – Μαρία Κυρίου and Μπαλαντίνα Τζιοκονοπούλου, με προϊόντα που είναι ευγενική προσφορά της Avon. Ζητάμε από τις πελάτισσες να φέρουν το δικό τους μέικ απ & μάσκαρα (και υδατική κρέμα, αν χρειάζεται) για τα make-overs.
  • Life Coaching, σε προσωπικές μίνι-συνεδρίες, που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε μετρήσιμους, ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους στη ζωή, με την Gonca Παπασωτηρίου, του http://www.yoursmartlife.net/en
  • Thai Massage – Ταϋλανδέζικο Μασάζ: 15-λεπτα ατομικά μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες σας, από την Rosie Platts of www.wellbeinginathens.net – αυτό το παραδοσιακό μασάζ (γίνεται ενώ είστε ντυμένες, σε στρωματάκι φουτόν) ενεργοποιεί τη ροή της ενέργειας και σας απαλλάσσει από εντάσεις. Διαθέσιμα ραντεβού μεταξύ 12-2μμ και 3-5μμ.
  • Ινδικό Μασάζ Κρανίου & Προσώπου – στοχευμένα, ατομικά μασάζ από την ειδικό Μαρία Μαρίνη.

Επιπλέον, προσφέρουμε τα παρακάτω workshops από ειδικούς στον κάθε τομέα:

  • Διαδραστικά  workshops  by από τη διεθνή life coach και πολυδιαβασμένη συγγραφέα Stella Ralfini. Στη 1μ.μ, στο workshop με τίτλο “Πώς να αφήσετε το Παρελθόν”, σας προσκαλεί να δείτε νέους τρόπους για να νικήσετε τις αυτοκαταστροφικές συνήθειές σας. Περιλαμβάνει αυτοσυγκέντρωση που εκτείνει την καρδιά και τεχνική αναπνοής για την καταπολέμηση του άγχους. Μετά, στις 3μ.μ., το δεύτερο εντατικό workshop της Stella Ralfini, «Πώς να παραμείνετε ισορροπημένοι όταν τα πράγματα δυσκολέψουν», σας γνωρίζει στρατηγικές και τεχνικές που εξασκούν τον νου ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τις φουρτούνες της ζωής. Περιλαμβάνει αυτοσυγκέντρωση και τεχνικές αναπνοής.
  • Τρία ημίωρα ζωγραφικής για παιδιά, με θέμα τις γάτες, στις 12.30, 14.30 και 16.30, από την καλλιτέχνιδα Ρόζα Παππά-Βεζυρτζή, με έπαθλα κεραμικές γάτες, προσφορά της ίδιας.

Θέλετε να βρείτε απίθανες προσφορές; Χάρη στους γενναιόδωρους δωρητές μας, η «Κινέζικη Δημοπρασία» (Κλήρωση) μας προσφέρει μια πολύ εξαιρετική σειρά βραβείων. Με εισιτήρια που κοστίζουν μόνο 2 ευρώ το καθένα, πακέτο 7 εισιτηρίων με 10 ευρώ, ή 15 εισιτηρίων με 20 ευρώ, γιατί να μη δοκιμάσετε την τύχη σας;

1. ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή (αξίας 180 ευρώ) στο πολυσυζητημένο εντατικό, διήμερο σεμινάριο της Stella Ralfini “BORN AGAIN”, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, είτε στο τέλος Μαίου είτε τον Οκτώβριο 2014. Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στο www.stellaralfini.com ή βρείτε την Stella Ralfini στο Facebook. *Η Stella Ralfini είναι συγγραφέας μεγάλων επιτυχιών, διεθνής life coach/καθηγήτρια σεμιναρίων.

2. Θεραπεία οδοντικού καθαρισμού και λεύκανσης από την εξαιρετική οδοντίατρο Μαρία Μεσαδάκου, τηλ.  210 8980801 (Γλυφάδα).  Η Μαρία εξειδικεύεται στην κοσμετική οδοντιατρική, σε πολύ λογικές τιμές.

3. Καλάθι με 4 φιάλες Basket Cabernet Sauvignon εξαιρετικής ποιότητας και βαζάκια με ελιές και κάπαρη, προσφορά του Λευτέρη Λεβή, υποστηρικτή των Εφτάψυχων.

4. Τέσσερα υπογεγραμμένα βιβλία της συγγραφέως Stella Ralfini: 1) Omzak the Space Cat Warrior, 2) το βραβευμένο Porridge The Two Faced Parrot, 3) Omtopia – (The seven steps to enlightenment). 4) το μπεστ σέλερ Three Faces of Sex.

5. Κουπόνι αξίας 30 ευρώ για το ινστιτούτο κομμωτικής/ομορφιάς του Γιώργου Καρδαρα στην Αργυρούπολη, τηλ. 210 992 6601.

6. Sony Playstation αξίας 100 ευρώ, ιδανικό δώρο για κάθε παιδί (ευγενική προσφορά της Stella Ralfini)

7. Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν ένα μάθημα τέχνης δωρεάν, στο στούντιο της Ρόζας Παππά-Βεζυρτζή, στην Βουλιαγμένη, τηλ:  6932 099945.

8. Δέκα σετ προϊόντων πολυτελείας για τα μαλλιά, προσφορά της Kerastase, για όμορφα, υγιή μαλλιά.

9. Δυο μοναδικά, πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλάρια, ζωγραφισμένα στο χέρι, από την καλλιτέχνη Σοφία Μπαλάνου (λιανική τιμή 60 ευρώ έκαστο).

10. Ένα μπουκάλι κρασί για δυο άτομα στο WinePoint στου Μακρυγιάννη (από Ελληνικό οινοποιείο) που προσφέρεται μαζί με μεζεδάκια.

11. Χρειάζεστε ένα δώρο για κάποιον που τα έχει όλα; Η εικονογράφος Elizabeth Early Κολλιοπούλου hand ζωγράφισε ψάρια στο χέρι, με Ινδική μελάνη, πάνω σε βότσαλα από το Αγκίστρι.

12. Σετ από το Catseye London, που περιλαμβάνει θήκη μανικιούρ, καθρεφτάκι και θήκη γυαλιών, διακοσμημένα με γάτες.

13. Τρεις θέσεις στο workshop “Ο ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ”, στις 17 Μαίου, που διδάσκεται από την δραματοθεραπεύτρια Νανά Μπούτου στην Βουλιαγμένη(στα Ελληνικά.)

Η κλήρωση θα γίνει στις 17.30. Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με όσους από τους νικητές έχουν φύγει νωρίτερα, αλλά ελπίζουμε, όλα τα άλλα ενδιαφέροντα που θα προσφέρουμε να σας κρατήσουν κοντά μας όλη μέρα!

Χαζέψτε στην «μπουτίκ» μας με Chanel, Armani, Stella McCartney, Cacharel και άλλα  επώνυμα καλούδια προσφορά της www.starbags.gr κι άλλα ολοκαίνουργια ή ελαφρώς χρησιμοποιημένα είδη, όπως μια αφόρετη μπλούζα Maxmara με πλισέ πλάτη, μεταξωτά φουλάρια Ferragamo και Longchamp, ένα πορτοφόλι Mulberry του κουτιού, ένα αμάνικο φόρεμα Save the Queen, ένα σχεδόν αφόρετο ρούχο της σχεδιάστριας Φρίντας Καραδήμα, κι ένα σετ κολιέ-βραχιόλι από κοράλι. Αγοράστε επίσης χειροποίητα αξεσουάρ με θέμα τη γάτα, παιχνίδια για τις γάτες σας, κοσμήματα, μπλουζάκια, φούτερ και σημειωματάρια με τα αδέσποτα της Αθήνας και είδη της Nine Lives. Κάθε λεπτό που ξοδεύετε πηγαίνει απευθείας πίσω στις γάτες που βοηθάμε.

Τέλος, αφήστε χώρο στις τσάντες σας για ένα-δυο κομμάτια της φημισμένης quiche της La Chocolatiere και άλλες λιχουδιές…

Για περισσότερες πληροφορίες για την Nine Lives Greece – Οι Εφτάψυχες, δείτε την ιστοσελίδα μαςwww.ninelivesgreece.com και τη σελίδα μας στο Facebook (Nine Lives Greece).