Help a cat at Christmas
December 17, 2013
Present purrfect!
December 17, 2013
Help a cat at Christmas
December 17, 2013
Present purrfect!
December 17, 2013

Βοηθήστε μια γάτα τώρα τα Χριστούγεννα

cats-wallpapers-christmas-cat-x--back-tohomeΑν ψάχνετε για ένα δώρο που θα αλλάξει ζωές, γιατί να μην επιλέξετε μια Μικρή Χνουδόμπαλα (Little Furball); Ή μια Ζωηρή Γατοψυχή (Frisky Feline); Όχι, δεν πρόκειται για έναν νέο, πιασάρικο τρόπο να προωθήσουμε τις υιοθεσίες (αν βέβαια ενδιαφερόσασταν να προσφέρετε σπίτι σε ένα πρώην αδέσποτο, θα χαιρόμασταν πολύ να το μαθαίναμε!). Πρόκειται για δυο δώρα της σειράς «Βοηθήστε μια γάτα τα Χριστούγεννα» που έχουν συγκεκριμένο σκοπό!

Η σειρά των δωροεπιταγών ξεκινά από τα 10 ευρώ,  από τη «Little Furball», που καλύπτει την τροφή ενός αδέσποτου γατιού για 2 μήνες. Περιλαμβάνει επίσης άλλες επιλογές, όπως η «Frisky Feline» (12 ευρώ, που καλύπτουν αντιπαρασιτική θεραπεία για ένα γατάκι του δρόμου) και το «Purrrfectly Lovely» (ένας στάνταρ εμβολιασμός, στα 15 ευρώ) ή το πιο πλήρες πακέτο, το «Kit & Kaboodle»,  (ναι, σωστά μαντέψατε, μια στείρωση στα 30 ευρώ). Η μεγαλύτερη δωροεπιταγή, των 50 ευρώ, (“KITchen Sink»), καλύπτει την τροφή μιας αποικίας 10 γατών για ένα μήνα.

Για τη Γιορτή της Αγάπης, μια δωρεά, στο όνομα κάποιου φίλου σας,  αποκαλύπτει την πλευρά της προσωπικότητάς σας που σκέπτεται και νοιάζεται, ενώ  παράλληλα βοηθάτε τα αδέσποτα γατιά της Αθήνας! Με μια δωρεά δώρο, από την Χριστουγεννιάτικη επιλογή που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, θα στείλουμε σε εσάς ή στον παραλήπτη του δώρου σας ένα πιστοποιητικό που θα αναγράφει το ποσό που δωρίσατε καθώς και πληροφορίες για το πώς θα αξιοποιηθεί βοηθώντας άμεσα τις αδέσποτες  γάτες της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα «Χριστουγεννιάτικων Δωρεών» στην ιστοσελίδας μας.