Bernie Διαλυνά, Εθελόντρια των Εφτάψυχων, Ερωτήσεις
December 11, 2013
Help a cat at Christmas
December 17, 2013
Bernie Διαλυνά, Εθελόντρια των Εφτάψυχων, Ερωτήσεις
December 11, 2013
Help a cat at Christmas
December 17, 2013

Ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη των Γατών!

nine-lives-2014-productsΤο Ημερολόγιο του 2014 των Εφτάψυχων είναι ένα ακατανίκητο Χριστουγεννιάτιο δώρο για γατόφιλους. Παρουσιάζει 15 από τα supermodels των Αθηναϊκών μας αποικιών, φωτογραφημένα απίθανα από τον επαγγελματία φωτογράφο Carlo Raciti.

Το ημερολόγιό μας δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά ημερολόγια-σουβενίρ που απεικονίζουν Ελληνικές γάτες και πωλούνται σε καταστήματα τουριστικών ειδών. Κάθε γάτα που απεικονίζεται στο δικό μας ημερολόγιο είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, την ταΐζουμε σωστά και της παρέχουμε την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα όταν είναι άρρωστη ή τραυματισμένη. Κάθε λεπτό που κερδίζουμε από την πώληση του ημερολογίου πηγαίνει στα προγράμματα ταΐσματός μας και στην κτηνιατρική φροντίδα των γατιών στις φωτογραφίες, και των τετράποδων φίλων τους σε ολόκληρη την Αθήνα.

Το γυαλιστερό ημερολόγιο τοίχου κοστίζει 10 ευρώ (χωρίς ταχυδρομικά). Περιλαμβάνει λεζάντες, πληροφορίες για γάτες και ημερομηνίες εορτών, στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, και είναι σχεδιασμένο από την γραφίστρια Marketa Jagerova.

Αν θέλετε να παραγγείλετε ημερολόγιο (ένα ή πολλά!), παρακαλώ στείλτε μας ένα email στο ninelivesgreece@gmail.com και θα σας ενημερώσουμε για τα σημεία που πωλείται στην Αθήνα, ή για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής, αν μένετε πιο μακριά.

Αν ψωνίζετε για γατόφιλους φίλους ή συγγενείς, ίσως να τους αρέσουν και τα μπλουζάκια μας με τον τίτλο “Cattitude” ή οι συλλεκτικές μακρυμάνικες μπλούζες με το σχέδιο μια γάτας που παίζει με ένα κουβάρι, που σχεδιάστηκαν από την Inkhead, ή ακόμη τα σημειωματάρια με φωτογραφίες πρώην αδέσποτων γατιών που τώρα ζουν ευτυχισμένα στα μόνιμα σπίτια τους, από τον Carlo Raciti, στο εξώφυλλο. Έχουμε ακόμη χειροποίητα παιχνίδια για γάτες και άλλα αξεσουάρ. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια για τα προς πώληση είδη μας, παρακαλώ στείλτε μας ένα email!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που στηρίζετε τις Εφτάψυχες και βοηθάτε τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη Νέα Χρονιά!