Lights, camera, and… action!
March 21, 2015
Internet Cat Video Festival Returns to Athens
April 22, 2015
Lights, camera, and… action!
March 21, 2015
Internet Cat Video Festival Returns to Athens
April 22, 2015

Το 2ο φεστιβάλ γάτο-ταινίες είναι γεγονός!

Απολαύστε τις πιο αστείες και διάσημες γάτες του ίντερνετ και βοηθήστε τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας.

Τετράποδες σταρ… It’s showtime! Τις πιο διάσημες, αστείες και παιχνιδιάρες γάτες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό, μέσα από μια ξεχωριστή ταινία, στο 2ο Athens Internet Cat Video Festival, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στο χώρο προβολής του bar NIXON.

Η PurinaONE, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ, Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και το Walker Art Center των ΗΠΑ, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ “Internet Cat Video” στην Ελλάδα. Το Walker Art Center διοργάνωσε το πρώτο Φεστιβάλ “Internet CatVideo” το 2012, στη Minneapolis των ΗΠΑ. Με τη δεύτερη διοργάνωση του, το 2013,  ξεκίνησε μία παγκόσμια περιοδεία, που φέτος για δεύτερη φορά έρχεται στην Ελλάδα για να χαρίσει στιγμές γέλιου σε γατο-μαμάδες και γατο-μπαμπάδες.

Το Φεστιβάλ, που θα παρουσιάσει η γνωστή ηθοποιός και ambassador της PurinaONE Τζένη Θεωνά, ανοίγει τις πόρτες του στις 15.00για τρεις προβολές της ταινίας: η πρώτη στις 16.00, η δεύτερη στις 18.00 και η τρίτη στις 20.00. 

Οι παρευρισκόμενοι, εκτός της φετινής ταινίας μικρού μήκους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα συναρπαστικά ελληνικά βίντεο που θα ξεχωρίσουν στο διαγωνισμό της PurinaONE, που θα τρέξει στη σελίδα NIAOY στο Facebook από τις 20/03 έως τις 24/03. Μπες τώρα στο facebook.com/PurinaNiaou​, ανέβασε το δικό σου χιουμοριστικό βίντεο και δες την παιχνιδιάρα γάτα ή τον αστείο γάτο σου να πρωταγωνιστεί στο λευκό πανί!