Επτά ψυχές χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία.
6 Σεπτεμβρίου, 2016
Έλληνες της Νέας Υόρκης
9 Νοεμβρίου, 2016
Επτά ψυχές χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία.
6 Σεπτεμβρίου, 2016
Έλληνες της Νέας Υόρκης
9 Νοεμβρίου, 2016

Το τέλειο δώρο!

Το Ημερολόγιο του 2017 των Εφτάψυχων, με υπέροχες φωτογραφίες των τοπ γατομοντέλων της Αθήνας, είναι ήδη διαθέσιμο!

2017 Nine Lives Greece calendar

Το Ημερολόγιο του 2017 των Εφτάψυχων

Αν αναζητάτε το τέλειο δώρο για τους γατόφιλους φίλους σου, μόλις το βρήκατε! Το Ημερολόγιο του 2017 των Εφτάψυχων χωράει τέλεια στο σάκο του Αϊ Βασίλη! Γεμάτο υπέροχα πορτρέτα των, πολύ φωτογενών, Αθηναίων γατών, είναι όμορφα σχεδιασμένο, με χώρο για βασικές σημειώσεις, και, το κυριότερο, τα έσοδα από την πώλησή του επιστρέφουν απευθείας στις γάτες αυτές, για την τροφή και την κτηνιατρική φροντίδα που χρειάζονται.

Η φετινή έκδοση φωτογραφήθηκε από τον José Escobar, καθηγητή που γεννήθηκε στην Κούβα, αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη όπου αφιερώνει τον χρόνο του στη φροντίδα των αδέσποτων γατών, τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Θαυμάζουμε εδώ και καιρό τη δουλειά του, κι όταν τον ρωτήσαμε αν θα ερχόταν στην Αθήνα να φωτογραφίσει μερικές από τις 450+ γάτες που φροντίζουμε καθημερινά στην πρωτεύουσα, δέχτηκε με ενθουσιασμό. Περιγράφει την τη φωτογράφιση των αδέσποτων της Αθήνας, τη συνεργασία του με τις Εφτάψυχες και τη γνωριμία του με τους αφοσιωμένους εθελοντές που φροντίζουν τις γάτες, ως πολύ συγκινητική εμπειρία και επιβράβευση της προσπάθειάς του.

Jose Escobar with Moutro

Jose Escobar και Moutro

Το Ημερολόγιο, για μια ακόμη φορά, σχεδιάστηκε από την ταλαντούχο γραφίστρια Marketa Jagerova. Η φιλία μας με την Marketa ξεκίνησε προ τετραετίας, όταν έκανε διακοπές με τον σύντροφό της στην Αθήνα και βρήκε ένα γατάκι εγκλωβισμένο σε μηχανή αυτοκινήτου. Το γατί αυτό, ο Οδυσσέας, ζει τώρα ευτυχισμένο στο σπίτι της Marketa και βάζει ένα… ποδαράκι στη δημιουργία του ημερολογίου κάθε χρόνο!Σε αντίθεση με τα ημερολόγια-σουβενίρ που βρίσκει κανείς στα καταστήματα τουριστικών ειδών παντού στην Ελλάδα, κάθε λεπτό του κέρδους από την πώληση του Ημερολογίου των Εφτάψυχων επενδύεται στη συνεχή μέριμνα -τροφή και κτηνιατρική φροντίδα- των αδέσποτων γατών της Αθήνας, μερικές από τις οποίες πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο.

Το τετράχρωμο ημερολόγιο τοίχου, με λεζάντες και τις ημερομηνίες των σημαντικών εορτών στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, κοστίζει 10 ευρώ (συν τα ταχυδρομικά).

Αν ζείτε στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο στις εκδηλώσεις μας, ή μπορούμε να σας στείλουμε τα στοιχεία του πλησιέστερου σημείου που πωλείται. Αν ζείτε στην Ελλάδα, εκτός Αθηνών, μπορούμε να σας στείλουμε το ημερολόγιο με αντικαταβολή (το κόστος της αντικαταβολής βαρύνει εσάς).

Όσοι φίλοι μας ζουν εκτός Ελλάδας, στείλτε μας παρακαλούμε την παραγγελία σας και τη διεύθυνσή σας, και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής και τη διαδικασία πληρωμής.